Vladimír Tuka | Jak budovat vlastní otevřenost a pokoru

Episode 157,   Aug 27, 01:45 AM

Episode image
Mít tak ve své firmě samé entuziasty, co je práce baví, jsou proaktivní, přemýšlejí nad tím, co dělají a firmu vedou správným směrem. 

To je sen snad každého majitele, co vyrostl z devadesátkových řídících metod. 

Tak proč se to tolika lidem nedaří? 

Je potřeba si uvědomit, že tihle entuziasti jsou většinou nejen odborníci ve svých věcech. Ale i vyspělí jedinci, otevření k impulzům z okolí a pokorní k tomu, co sami umí.  

Proč by k vám měli jít, pokud vy takový nejste? Toť otázka za milion. 

Jo, leadership se mění a požadavky na šéfy a majitele ruku v ruce s tím. Proto jsem si na toto téma vzal do studia někoho, kdo dlouhodobě sleduje světové trendy a přiváží je k nám do Česka a na Slovensko. Někoho, kdo ví, jak důležité je na sobě neustále pracovat. Někoho, kdo ví, jak postavit skvělý tým. A co s ním potom. Ten někdo je … Vladimír Tuka, MCC, spolumajitel a CEO společnosti Neuroleadership s.r.o., jeden z nejznámějších koučů a první nositel nejvyšší koučovací certifikace mezinárodní federace koučů. Zajímalo mě … 


🔸 Jak důležitá je pokora pro člověka? 
🔸 Jak z pasivních lidí získat angažované a proaktivní? 
🔸 Jak najít vlastní „proč“ v rámci organizace? 
🔸 Jaké jsou zásady tvorby dobrého týmu? 
🔸 Jaký dopad má koučování do profitability firmy? 


Jsem si jistý, že v rozhovoru najdete tolik informací, že se budete chtít ponořit hlouběji a třeba i použít některé praktické nástroje, v podcastu zmiňované. Proto pro vás mám jako bonus Vladimírem připravený seznam „doporučené literatury“. To abyste nemuseli číst zastaralý leadershipový knižní brak, zamrznutý někdy v devadesátkách. Naleznete ho na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.