Sergej Pavljuk | Jak získat schůzku s generálním ředitelem

Episode 158,   Sep 03, 01:45 AM

Episode image
Oslovení potenciálního klienta za 5.000.000 CZK bez DPH.

Abych to trochu rozvedl. To oslovíte potenciálního klienta na LinkedIn. Pošlete mu jasně strukturovanou nabídku a pár odkazů, aby viděl, jak jste skvělí. On se naštve. Protože takových zpráv dostává desítky denně. Práskne vás za porušení interních podmínek LinkedIn a za nedodržení GDPR nařízení. A vy si vysloužíte flastr.

Pokud k tomu navrch použijete automatizační nástroj, můžete jako bonus přijít i o vlastní profil. A žádný další si nepořídit.

Jo, je to trochu maximalistická představa LinkedIn armageddonu. Jenže ruku na srdce … kolik z nás mnohdy už chodilo po ostří nože? A kolika z vás už uklouzla noha a sedli jste si na střenku obkročmo?

Jo, i já už před léty oplétačky pár dní měl. Od té doby jsem opatrnější.

Jak na to správně? Jak na LinkedIn vystupovat tak, aby to vaše potenciální zákazníky bavilo a vy si dokázali skutečně generovat zajímavé schůzky? Tohle všechno vám v nové epizodě poví Sergej Pavljuk z projektu StoryMatters.online. Sergeje není třeba představovat. Jde o jednoho z nejvýraznějších propagátorů LinkedIn v Česku a na Slovensku. Navrch propagátor datové analytiky. Co z toho mohlo vzejít? Následující dotazy .. a odpovědi na ně…

🔸 Jaká lze získat data o chování konkurence na LinkedIn?
🔸 Jaké nebezpečí hrozí při používání automatizace?
🔸 Jak oslovit člověka, o kterém vím, že ho zajímám?
🔸 Jakou konverzi bych měl na LinkedIn očekávat?
🔸 Jak na LinkedIn z nuly získat 12 obchodních jednání měsíčně?

Hlavní myšlenky Sergej shrnul i do bonusu „6 pravidel obchodu na LinkedIn“. Najdete ho na mých webových stránkách www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.