Martin Hošek | Jak Account Based Selling mění pravidla hry

Episode 91,   May 16, 2023, 01:00 AM

Episode image
„Account Based Selling vyžaduje, aby se organizace přizpůsobily novému způsobu myšlení a práce, což může zahrnovat překonání odporu ke změně u vlastních lidí a rozvíjení jejich nových dovedností a kapacit.“

Hodně se o něm mluví, ale málo kdo si pod ním umí něco konkrétního vybavit. Account Based Selling. Přitom první kroky můžeme zkoušet relativně jednoduše. Některé nástroje k němu totiž máme takříkajíc na dosah pár kliknutí myší. Navíc od české technologické a datové štiky. Společnosti IMPER.

Abych se dozvěděl víc, pozval jsme si do podcastu (už podruhé) Martina Hoška, který v IMPERu zastává pozici seniorního (a jak sám říká) investigativního obchodníka. To by bylo ale hrubé nedocenění Martinových kvalit. Martin je hlavně entuziasta do B2B prodeje, datově řízeného obchodu a speciálně vědomé akvizice. Některé z těch pojmů dokonce sám vymyslel. Proto jsem ho detailně vyzpovídal na následující témata:

🔸 Co je vědomá akvizice?
🔸 Jak obchodovat metodou „acccount based selling“?
🔸 Co je AI sales a jak jim funguje?
🔸 Jaká bude role obchodníka v blízké budoucnosti?
🔸 Kde jsou skryté potenciální nevýhody?

Originál tohoto Zážehu naleznete na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody a případné bonusy.