Jan Adámek | Jak se vyhnout chybám při nákupu komerční nemovitosti

Episode 92,   May 23, 2023, 01:00 AM

Episode image
„Pokud chcete investovat v nemovitostech, vezměte si k někoho k ruce. Dejte na chemii a doporučení. Není ostuda požádat o pomoc někoho, kdo o věci ví víc než vy. Ostuda je zbytečně prodělat peníze.“

Možná je taky znáte. Přišli k penězům a chtěli si splnit životní sen. Otevřít si malý hotýlek. Někde v horách. Nebo na pobřeží. Nikdy před tím to nedělali. Zkušeností ale měli hromady. Vždyť přece tolikrát v něčem podobném bydleli. A pak přišli o iluze. A o peníze.

Jiní tvrdě makali na své firmě, až jim začala být malá. A tak chtěli do nového. Lepšího. Většího. Vyhlédli si pozemek. Fabriku. Cokoliv jiného. Podepsali smlouvu. Pak zjistili, že něco přehlédli. Protože to jednoduše nikdy před tím nedělali. A taky přišli o peníze.

Tak přesně tomuhle se snaží předcházet Jan Adámek z Jan Reality. Někdo by ho prostě nazval realiťákem. Honza ale toho dělá daleko víc. Snaží se svoje klienty provázet úskalími realitního byznysu. Ať na straně kupující, nebo prodávající. A přivést je k prosperujícímu podnikání. Alespoň co se nemovitostí týče.

Nemovitosti nejsou pro moji bublinu častým tématem rozhovorů. Alespoň ne v byznysu. Právě proto jsem si Honzu pozval, aby nám v nich udělal jasněji. Na co jsem se ptal?

🔸 Čím hotelnictví může inspirovat ostatní obory?
🔸 Jak naložit se zpětnou vazbou od klientů?
🔸 Na co si dát pozor při nákupu komerční nemovitosti?
🔸 Proč si jako kupující vzít k nákupu vlastního realiťáka?
🔸 Jak se chystá využít umělou inteligenci ve vlastním podnikání?

Pokud momentálně nějaký nákup řešíte, mohl by vás zaujmout bonus, který Honza přichystal. Jde o checklist „Na co si dát pozor při koupi komerční nemovitosti“. Najdete ho na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.