Jindřich Fialka | Jak inovační design zvyšuje tržní podíl

Episode 161,   Sep 24, 01:45 AM

Episode image
Něco nejde, jak by mělo. Buď letíte, ale stále nízko. Táhne vás to ale dál a dál. A vy furt ne a ne nabrat výšku. A nebo už dávno sedíte na zemi, křídla polámaná útokem dravce, který stále číhá na nejbližším stromě a chystá se si na vás smlsnout.

To jsou dva nejčastější momenty, kdy se klienti obracejí o pomoc na inovační designéry. S prosbou o nový letový plán, případně nabroušení drápů na ten souboj se zmíněnou dravou konkurencí.

Znělo mi to povědomě, mám stejné zkušenosti. A tak bylo fajn se na podobnou problematiku podívat očima někoho jiného. A prizmatem jiných zákazníků. Proto jsem si do studia pozval šéfa jednoho z pouhých tří inovačních designerských studií v česku, Jindřicha Fialku, CEO společnosti Q Designers.

Snažil jsme se z něj vymáčknout odpovědi na následující otázky …

🔸 Jak poznám skvělý design?
🔸 Jak postavit Produkt 2.0?
🔸 Jak dlouho trvá celá inovace a kdy uvidím první výsledky?
🔸 Kdy nemá smysl produkt vylepšovat?
🔸 Jak se liší komerční a nekomerční projekty?

Poslechněte si a zjistěte, jak se mi to povedlo. Zároveň si nezapomeňte stáhnout i bonus „Jak jste na tom s využitím designu a inovací ve firmě?“, který pro vás Jindra připravil. Najdete ho na mých webových stránkách www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody