Michaela Miklasová & Radek Miškovský | Jak najít, rozvíjet a udržet talenty vaší firmy

Episode 160,   Sep 17, 01:45 AM

Episode image
Moje generace o nich pořádá konference. Zakládá nezisky pro vzájemné pochopení. Děsí se momentu, kdy jim přijdou na pohovor. A ještě víc chvíle, kdy s nimi budou muset ve firmě pracovat. Protože prostě jejich doba se blíží a za chvíli budou nejčastější skupinou na pracovním trhu. Generace Z.

Jsou tu ale i firmy a lidé, kteří právě tohoto trendu využívají. Sahají si pro nejlepší talenty generace. Zcela cíleně budují byznys model, jež vyzobávání, rozvoj a udržení talentů ve firmě podporuje. 

Rozhodně nejsem generace Z. Ale protože jsem si v kariéře něco podobného zažil na vlastní kůži, mám k těmhle firmám jistý sentiment. Proto jsem si pozval Michaelu Miklasovou, Head of Influencom (to je ta z GenZ), a Radka Miškovského, CEO agentury CreatiCom, aby mi přišli před kameru říct, jak to mají právě u nich. Bylo to poslouchání v pravdě doporučeníhodné. Ptal jsem se … 

🔸 Kdo nebo co je talent? 
🔸 Jak poznat a vybrat talent? 
🔸 Jaké jsou hlavní kroky v hledání talentů? 
🔸 Jak si ve firmě talent udržet? 
🔸 Jaká je návratnost hledání talentů? 

Jestli máte s náborem talentů ve firmě trable, tenhle díl je zajímavé nakouknutí za kulisy. Nenechejte si ho ujít.Originál najdete na mých webových stránkách www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.