Marta Fabiánová | Jak minimalizovat chyby v náboru pomocí psychodiagnostiky

Episode 155,   Aug 13, 01:45 AM

Episode image
Přijímáte do své firmy nějakou pozici poprvé, ale netušíte, jak by měl vypadat ideální kandidát? Nebo se bojíte, že se vám skvěle prodá, ale na své pozici potom vyhoří? Bojíte se, že to odnese firma? A že vy z toho budete mít pořádnou kocovinu? A opakování celého kolečka? 

Téhle kocovině se dá vyhnout. A to jen za pár stovek. Co to je oproti stovkám tisíc, které zaplatíte headhunterům za vyhledání. To děláte s radostí. A dělat budete dál, protože dobrých lidí je čím dál míň. Tak proč si to nepotvrdit za peníze kapesného vašich dětí, že? 

Tohle kouzlo se jmenuje psychodiagnostika. A já si do podcastu pozval dámu, která psychodiagnostice věnovala drahnou část svého profesionálního života. Marta Fabiánová, výkonná ředitelka společnosti 

TCC online s.r.o. vám poví … 

🔸 Jak začít s výběrem člověka do firmy? 
🔸 Jaké parametry kandidáta definovat? 
🔸 Kdy psychodiagnostiku do výběru kandidáta zařadit? 
🔸 Jak vážně brát výsledky psychodiagnostiky? 
🔸 Jakou roli v psychodiagnostice bude mít AI? 

Dostanete tedy kompletní kuchařku. No a protože statisticky u poslechu budete řídit, běhat nebo se jinak hýbat, zpracovala Marta kuchařku i do podoby bonusu „Jak využít psychodiagnostiku“.  Naleznete ho na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.