Karel Dytrych | Jak se vyhnout typickým problémům projektového managementu

Episode 98,   Jul 04, 2023, 01:00 AM

Episode image
Tak nám tu zase něco naistalovali. Prý to vyřeší všechna naše trápení. Jenom kvůli tomu musíme překopat kompletně všechny procesy. A naučit se naši práci klikat v novém prostředí. Hrom do toho, co je to zase napadlo? Kdy na tohle všechno mám brát čas? A nechtěli by si to jako dělat sami, když se jim to nelíbí?

Takové reakce často sleduji (nejen) při zavádění nástrojů pro správu úkolů, případně celý projektový management. Jsou vlastně logické. Každý nový nástroj je změna. A změny my lidé k smrti neradi.

Proto jsem si do Zážehu pozval mistra. Karel Dytrych z projektu Freelo.io nejen jeden nástroj na správu úkolů vyvíjí a provozuje, ale sám ho i používá a v ostatních firmách konzultuje, jak jeho a podobné nástroje správně implementovat do firemního života. Zkušeností i zábavných historek má na rozdávání. Proto jsem vyzvídal …

🔸 Jaké jsou typické problémy v projektovém managmentu?
🔸 Jak správně implementovat nástroj na správu úkolů?
🔸 Kdy zvolit univerzální nástroj a kdy specializované pro jednotlivá oddělení?
🔸 V čem Freelo nedodržuje vlastní doporučení?
🔸 Jak překonat averzi týmů ke změně?
🔸 Kam Freelo míří?

Karel si pro vás připravil i naprosto exkluzivní bonus „20 tipů, jak organizovat práci v týmech“ Stáhnout si ho můžete na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.

A to není všechno! Při zadání kódu ZAZEH20 u registrace Freelo.io získáte slevu 20% na celý první rok. Sleva platí do konce srpna 2023!