Vlastimil Vodička | Jak na studené emaily, aby fungovaly

Episode 88,   Apr 25, 2023, 01:45 AM

Episode image
„Dejte si dohromady relevantní kontakty a validujte jejich existenci. Nehoňte se za množstvím. Kvalita je lepší než kvantita. A volte multikanálový přístup. Jeden email zpravidla nic nezmění.“

Začínal tím, že pro firmu vyhledával relevantní leady. V malém týmu 4 spolupracovníků. Jenže ho to nebavilo. A tak si díky kamarádovi obstaral program, který  mu tuhle práci zjednodušil.

Chytrost či lenost, vyberte si sami, se mu vyplatila. Zjistil, že za tuhle myšlenku a program jsou firmy ochotny platit. Dokonce jich bylo tolik, že si na vyhledávání a oslovování leadů postavil vlastní startup. A dotáhl to s ním až na šestnáctou nejrychleji rostoucí firmu ve střední a východní Evropě podle společnosti Deloitte.

Takhle „jednoduše“ se Vlastimil Vodička dopracoval k vlastní firmě Leadspicker

A protože oslovování firem studenými emaily mu jde (jinak by přece nedostal to ocenění, že?), pozval jsem si ho i do Zážehu, aby s námi sdílel svoje know-how. Na co jsem se ptal?

🔸 Jaké jsou nejčastější chyby v rozesílání studených emailů?
🔸 Jak automatizovaně personalizovat studené emaily pomocí AI?
🔸 Kde hledat validní databáze kontaktů?
🔸 V jakém jazyce oslovovat?
🔸 Co lze považovat za úspěšnou kampaň?

Nezapomněli jsme ani na bonus, v němž Vlastimil shrnuje 9 kroků ke zlepšení úspěšnosti vašich studených emailů a navrch přidává 99% slevu na vlastní nástroj pro validaci emailové databáze. To se nedá ignorovat. Naleznete ho na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i  všechny další epizody.