Jak AI přetváří světovou ekonomiku - William George Kubík

Sep 25, 05:00 AM

Episode image
🎙️ Dnes jsme v našem podcastu přivítali analytika Williama George Kubíka z J&T bank, se kterým se ponoříme do fascinujícího světa umělé inteligence a jejího vlivu na globální ekonomiku. Naše téma je obzvláště aktuální, neboť AI se stává klíčovým faktorem, který transformuje naši budoucnost a svět kolem nás a zároveň ovlivňuje investiční příležitosti. 🌐 🚀

Pokud se zajímáte o budoucnost technologie a její ekonomické dopady, tato epizoda je právě pro vás.

💡 Dozvíte se:

✅ Co se aktuálně děje na trzích.
✅ Vývoj AI čipů a jejich dopad na konkurenční boj mezi USA, Asií a Evropou.
✅ Jak Evropa čelí výzvám v oblasti výroby čipů a v čem všem je oproti USA a Asii pozadu.
✅ Informace o rostoucí poptávce po elektrické energii v souvislosti s výrobou čipů a vzniku nových datových center.
✅ Jak AI ovlivňuje mobilní a počítačové technologie.
✅ Jaké jsou hlavní trendy a inovace v oblasti AI.

A spoustu dalších zajímavých informací….


👉 Přidejte se k nám a udělejte první krok k finanční nezávislosti. Poslouchejte nyní a nezapomeňte se přihlásit k odběru pro další finanční rady a strategie!

👉 Máte dotazy nebo chcete získat další rady k ovládnutí vašich financí? Napište nám na 📧 dotazy@amj.cz a získejte osobní podporu přímo od nás!

#FinancneGramotni #Podcast #Finance #OsobniFinance #PodcastFG #Investice #FinancníPlanovani #FinancniSvoboda #AI #UmelaInteligence


Cílem našeho podcastu je edukovat naše posluchače v oblasti osobních financí, přinášet jim zajímavé tipy, které je přiblíží finanční svobodě. Tento pojem má každý z nás definovaný trošku jinak, ale naší hlavní myšlenkou je využít peníze tak, aby pracovaly pro Vás a přinášely Vám maximální možný užitek v tom smyslu, že se díky nim budete moci chovat a rozhodovat maximálně svobodně. Cesta k finanční nezávislosti není jednoduchá a určitě není pro každého, na druhou stranu jí může dosáhnout téměř každý, kdo se pro ni skutečně rozhodne a my Vás v této cestě podpoříme, jak jen to půjde.

  
Pokud chcete ještě více tipů, sledujte nás na sociálních sítích





Zajímá tě cokoliv dalšího? Spoj se s námi přes web

🌐www.amjfinance.cz nebo nám napiš na 📧 dotazy@amj.cz