#338: Juokse poika juokse!

Aug 31, 02:45 PM

Episode image
Varakkaat ovat aina palkanneet muita tekemään inhottavat hommat. Mutta nyt myös liikkumisen! Itselleen (ja muille) valehteleminen on löytänyt täysin uuden tason.

No nyt niitä taas saa! Virallisia OY-paitoja löytyy nyt kahdella eri designilla ja kahdessa eri muodossa, eli t-paitana:
https://bulkkinen.fi/products/oy-oversize-t-shirt?ls=GZ1nXwmTd_m2aAbsvX-L0
Sekä hupparina:
https://bulkkinen.fi/products/oy-oversize-heavy-cotton-hoodie?ls=Y9UTIAeMGJX5XisotXFoC
Eli ostoksille ja sassiin niin sinäkin voit verhota jumalaisen vartalosi vuosisadan väkevimmän podcastin kamppeisiin!
Kesän raikkaat ja maistuvat juomat tarjoaa Time for wine! Tsekkaa valikoimaa esim. instagramista instagram.com/timeforwine_fi
Olybet Bar & Grill on ehdoton ykköskohde kun suuntaat Tallinnaan! Olybet Bar & Grill on sporttirafla tuotuna tälle vuosituhannelle ja se näkyy kaikessa menusta ravintolan sisustukseen. Tallinnan yksi suosituimmista ravintoloista suomalaisten keskuudessa löytyy Vapaudenaukion kupeessa osoitteessa Harju 6.
Njord-nikotiinipussit, klassiseen nuuskanhimoon! Njordin kaikki maut löydät S-ryhmän kaupoista.
Super Bowl, kun haluat superhyvää ja superlaadukasta ravintoa nopeasti ja vaivattomasti! Super Bowlin annokset on kasattu laadukkaista raaka-aineista vaativammankin kuntoilijan tarpeisiin sopiviksi. Tsekkaa menu ja myyntipisteet osoitteesta www.superbowl.fi
Miehisen kauneudenhoidon ylläpidosta vastaa Dick Johnson. Osoitteessa www.dickjohnson.fikoodilla teamoy15 alennusta -15% kaikille tilaajille.
Lisää sielunravintoa tarjoaa Nextory, ilmainen 45 päivän kokeilujakso koodilla
nextory.fi/otetaan45