Hanoi - Stumme taxachauffører, mere skimmelsvamp og beskidte gadekøkkener

Episode 12,   Jul 09, 05:00 AM

Episode image
I denne episode af Spring ud i det tager Laura & Maja os med på deres andet visarun, der fører dem til den uventede destination, Vietnam. Dette land ender med at gøre et særligt indtryk på pigerne, som efterhånden har rejst mange steder rundt i verden.

Rejsen starter med tre dage i Hanoi, og pigerne har absolut ingen forventninger til, hvad denne storby byder på. De bliver mødt af en stum taxachauffør og kæmper med at finde deres Airbnb, der viser sig at ligge for enden af en skummel og meget mørk gyde. Engelsk er pludselig ikke et sprog de kan kommunikere med de lokale på, og så viser det sig også, at deres værelse er fyldt med skimmelsvamp. Men pigerne tager det hele som en del af oplevelsen og begiver sig spændt ud i byens gader.

Med deres positive sind og nysgerrighed smager pigerne sig gennem hele byen og nyder at smage de lokale delikatesser. Der er dog også nogle ting der falder i knap så god jord, som bland andet den berømte suppe Pho. 

Hør om deres uforglemmelige oplevelser og få en fornemmelse af, hvorfor Vietnam blev et af de lande, der har gjort størst indtryk på dem begge.