Lean Summit speciál 2024 - Michal Major

Season 1, Episode 120,   Aug 27, 01:00 AM

Episode image

Přinášíme speciální díl podcastu natočený přímo na místě na konferenci Lean Summit Czechoslovakia 2024 v Nízkých Tatrách, ze kterého jsme vytáhli a vyzpovídali 3 odborníky na lean management. Třetím z nich je Michal Major.

Michal Major tvoří pevný základ společnosti Beko (do 1.4.2024 společnost Whirlpool) už krásných 13 let, kde začínal na oddělení průmyslového inženýrství a lean managementu. Díky svým předchozím zkušenostem v této oblasti v Danaher Corporation a v IKEA již po 4 letech působení ve Whirlpool úspěšně přenesl svůj systematický přístup k řešení problémů, efektivní řízení projektů a úkolů, optimalizaci procesů, otevřenost pro inovace v oblasti Industry 4.0 do pozice ředitele závodu. Michal je mezi kolegy oblíbený nejen pro svůj lidský přístup, ale i pro svou férovost, otevřenost a profesionalitu. 

Disclaimer: Podcast byl natáčen v terénu na konferenci, kvůli čemuž je kvalita zvuku horší, než na kterou jste u nás zvyklí. Věříme však, že nám ji odpustíte výměnou za zajímavé informace. :)