Lean Summit speciál 2024 - Marián Haviernik

Season 1, Episode 119,   Aug 13, 01:00 AM

Episode image

Přinášíme speciální díl podcastu natočený přímo na místě na konferenci Lean Summit Czechoslovakia 2024 v Nízkých Tatrách, ze kterého jsme vytáhli a vyzpovídali 3 odborníky na lean management. Druhým z nich je Marián Haviernik.

Marián Haviernik jako absolvent ekonomické fakulty na Univerzitě Mateje Bela v Banské Bystrici toho prošel v rámci své kariéry doopravdy mnoho. Od působení jako obchodní ředitel a člen představenstva v Siemens IT Solutions and Services, přes krizový management ve výrobní společnosti Way Industries až po řízení jedné z nejmodernějších nemocnic v skupině Penta Hospitals Slovensko. Marián je vnímán jako inspirativní lídr, který je vždy ochotný podat pomocnou ruku a kterému upřímně záleží jak na svých spolupracovnících, tak i na spokojenosti pacientů. Jako fanda štíhlého řízení podporuje implementace inovativního přístupu i v oblasti poskytování lékařských služeb a je řečnickým průkopníkem v této oblasti na Slovensku.

Disclaimer: Podcast byl natáčen v terénu na konferenci, kvůli čemuž je kvalita zvuku horší, než na kterou jste u nás zvyklí. Věříme však, že nám ji odpustíte výměnou za zajímavé informace. :)