Skræmmende ens tankegang

Episode 10,   Jun 18, 05:00 AM

Episode image
I denne episode af "Spring ud i det" dykker Laura og Maja ned i emnet om ikke at være i gang med en uddannelse og den stress, der ofte kan medfølge. De udforsker de svære følelser omkring at afvige fra samfundets normer og diskuterer, hvor vigtigt det har været og stadig er ultra vigtigt at have støtte fra hinanden i disse henseender. 

Laura og Maja reflekterer over, hvordan deres næsten identiske tankegang og mange ligheder skaber en unik dynamik, som både er fascinerende og til tider skræmmende. De deler også deres afslappede tilgang til livet, herunder deres tendens til at være lidt dovne og den ubekymrede glæde ved at tilbringe en hel dag på langs uden skam.

Pigerne bliver også sentimentale, når de ser tilbage på alle de videoer og billeder, de har taget undervejs på deres rejser. De udtrykker dyb taknemmelighed for at have dokumenteret deres oplevelser, så de kan genopleve de mange gode minder, som ellers hurtigt kan gå i glemmebogen. De taler om, hvor overvældende det kan være at rejse i lang tid og konstant opleve nye kulturer og omgivelser, og hvordan kamerarullen hjælper dem med at huske samt værdsætte deres oplevelser på ny.